Almássy Éva Elit Társkereső
1055 Budapest, Falk Miksa u. 4.  fsz. 2. kapucsengő 12.
telefon: 06 1 312 6915, mobil: 06 70 4050 605, tarskozvetito@gmail.com

Társkeresés 30 felett

Társkeresés 30 felett

Kedves 30 feletti Társkereső,

Köszönjük, hogy megtiszteli Társkereső Irodánkat kitüntető figyelmével!

Társkereső Irodánk az egyik legrégebbi, legnagyobb és legigényesebb személyiség-központú társközvetítő, ahol a legtöbb siker, boldog párkapcsolat és házasság született.  A tökéletes hely a 30 feletti társkeresők számára.

Az Elit Társkereső Iroda 16 éves gyakorlati tapasztalattal és hatalmas ügyfélkörrel rendelkezik. Megbízható, minőségi, igényes, diszkrét, komoly társközvetítést biztosít a legmagasabb színvonalon. Eddig több mint 2000 házasságkötés valósult meg és 7000 boldog párkapcsolat. Komoly, igényes társkereső, megbízható 30 feletti társkereső hölgyekkel és 30 feletti társkereső urakkal. Társközvetítőnk sikerének titka az őszinteség és a megbízhatóság.

Irodánk professzionális, megbízható, diszkrét, igényes társkereső iroda azon fiatal társkereső hölgyek és urak részére, akik online társkereső portálok által kínált ismerkedési lehetőségek helyett magas minőségi szolgáltatást nyújtó Elit Társkereső irodát keresnek.

Manapság a karrierépítés miatt gyakori a 30 feletti házasságkötés és gyermekvállalás. De ilyenkor már többször megfordul a fejében a gondolat, hogy nem szabad vesztegetni az időt. Ezért is fontos hogy olyan szakemberek vegyék körül akik nagyfokú empatikus készségüknek és tapasztalatuknak köszönhetően olyan randevúkat hoznak létre, melyben ott rejlik a folytatás lehetősége.

Amennyiben lehetséges, személyesen találkozunk és elbeszélgetünk minden 30 feletti társkereső  ügyfelünkkel és társjelölttel. Olyan jelölteket mutatunk be Önnek, akiknek a külső és belső tulajdonságai megegyeznek az Ön által megadott kritériumokkal. Fontos számunkra a személyes kapcsolattartás ezért általában ügyfeleinkkel irodánkban találkozunk, ahol meghitt, nyugodt környezetben megismerjük a fiatal társkeresők személyiségét és elvárásait a leendő társsal szemben. Keresési szempontjaink között szerepel az intellektuális készség, külső-belső tulajdonságok, lelki beállítottság, csillagjegy, vallás.

Társkereső irodánk nem teszi lehetővé a maximális diszkréció miatt az adatbázisunkban való böngészést. Mint hagyományos társkereső iroda hiszünk abban, hogy a személyes bemutatásokon alapuló társkeresés ötvözve egyedi társkeresési módszereinkkel segítséget nyújt abban, hogy Ön minél előbb megtalálja társát.Óriási ügyfélkörünk által megsokszorozható az ismerkedéseinek száma.

Almássy Éva, társközvetítő szakértő megbízható, diszkrét segítsége felbecsülhetetlen az igényes, fiatal társkeresők számára. Szakmai hozzáértése garancia a hagyományos, boldog párkapcsolat kialakulásához.

Sikerünk legnagyobb bizonyítéka és hatalmas megtiszteltetés, öröm számunkra, amikor ügyfeleinket egészen a boldog végkifejletig, az oltárig kísérhetjük. Ezek az alkalmak a számoknál is egyértelműbben bizonyítják, hogy az Elit Társkereső az országos és nemzetközi társkereső irodák legjobbja Budapesten.

SIKERES Társkeresés 30 felett - Párkeresés komoly társkeresőknek 30 felett Budapest szívében. Társkereső irodánk egyik legigényesebb, legnagyobb, legtöbb sikert elért megbízható társkeresője. Igényes, komoly társkeresők és párkeresők mindazoknak akiknek fontos a személyes kapcsolattartás, a megbízhatóság, a diszkréció és a személyre szóló társközvetítés. Diplomás társkeresők 30 felett egyik legjobb társkereső oldala, társközvetítő iroda személyes segítséggel, legnagyobb sikerrel.Társkeresés 30 felett maximális diszkrécióval. Értelmiségi társkeresők randevúszervezője, elit társközvetítő irodája. Címünk: 1055, Budapest, Falk Miksa utca 4. Telefon:+36704050605

Társkereső 30 felett, Budapest szívében.

Almássy Éva


Társkereső szakértő

Bemutatkozás

1971-ben született, 1990-ben érettségizett, 1995-ben fejezte be egyetemi tanulmányait. Mindeközben 2 év jótékonysági munka a Máltai Szeretet szolgálatnál és 3 év lelki segély szolgálat. 1999-ben férjhez ment, megtalálta az igazi boldogságot. Nagyon boldog, kiegyensúlyozott családi életet él, két gyermekük van. Hatalmas empatikus, beleérző képessége, szociális érzékenysége vezette arra, hogy 1999-ben társkereső irodáját megalapítsa. Több mint 2000 házasságkötés valósult meg a 16 év munkája alatt. A média rendszeresen foglalkozik munkásságával, mind újságok, TV csatornák és rádiók. Országos és nemzetközi szinten elismert társközvetítő szakértő.

Kapcsolat

Almássy Éva Elit Társkereső

1055 Budapest, Falk Miksa u. 4.  fsz. 2. kapucsengő 12.
telefon: 06 1 312 6915
mobil: 06 70 4050 605
tarskozvetito@gmail.com

Nyitvatartás:
Hétfő - Péntek: 11-19 óráig
Szombat: 10-18 óráig

Árak

Kedves Társkeresők!

Szolgáltatásunk díját minden esetben személyesen, irodán belül beszéljük meg a kedves ügyfelekkel. Többféle lehetőség közül lehet választani.

Linkek