Almássy Éva Elit Társkereső
1055 Budapest, Falk Miksa u. 4.  fsz. 2. kapucsengő 12.
telefon: 06 1 312 6915, mobil: 06 70 4050 605, tarskozvetito@gmail.com

Társkereső oldal - komoly kapcsolat

Társkereső oldal - komoly kapcsolat

Kedves Komoly Társkereső,

Szeretettel üdvözöljük az Elit Társkereső oldalunkon!

Ön is, mint mindenki, akinek most nincs benne része, szeretetre, szerelemre, őszinte, megbízható, romantikus, igényes, komoly kapcsolatra vágyik. Mert az élet ettől szép. Valakit szeretni, valaki által szeretve lenni. Egy olyan társat találni, akivel minden nap boldogság az élet, akivel együtt lehet örülni és sírni, ha kell. Biztonságot nyújtó, megbízható, komoly kapcsolatban élni, ahol nem kérdés a holnapi nap.

Elit Társkereső – Komoly társkereső oldalunk célja, hogy segítségére legyünk élete párjának megtalálásában! Amennyiben életkörülményei, munkahelyi elfoglaltsága, időbeosztása miatt nincs ideje, vagy alkalma ismerkedésre, az Önhöz illő társ vagy házastárs felkutatására, forduljon hozzánk bizalommal! Az ismerkedés nem megy mindenkinek könnyen. Ebben a rohanó világban egyre kevesebb ideje és lehetősége van arra, hogy a számára tökéletes társat megtalálja. Irodánk megteszi Ön helyett az első lépést. Diszkrét kollégáink olyan megbízható szakértelemmel és empatikus készséggel rendelkeznek, ami garantálja az olyan randevúk létrejöttét, amely magában rejti a folytatás lehetőségét. A többi már csak Önökön múlik   …   Elit Társkereső irodánkban kulturált, diszkrét körülmények között beszélgetünk el komoly társkereső ügyfeleinkkel. Legfőbb szempontunk ügyfeleink elképzeléseinek, igényeinek megvalósítása. A komoly társkeresők többsége többnyire határozott elképzeléssel jön irodánkba, amelynek megvalósításában maximális segítséget nyújtunk. Munkatársaink sok éves szakmai tapasztalata garancia a leendő kapcsolatfelvételek gondos előkészítésére és sikeres létrehozására, a hagyományos randevúk és a személyes bemutatások megvalósítására. Kiválasztáskor nagy hangsúlyt fektetünk az olyan meghatározó szempontokra, mint a lelki beállítottság, intellektuális készség, vallás, gyermek, csillagjegy, dohányzás. Kizárólag olyan megbízható, komoly társkeresőket mutatunk be egymásnak, akik nagy valószínűség szerint egymást keresik. Társkereső oldalunk a hagyományos minőségre helyezi a hangsúlyt és nem a mennyiségre.

Ügyfeleink többnyire diplomával rendelkeznek: orvosok, ügyvédek, diplomaták, mérnökök, informatikusok, közgazdászok, cégtulajdonosok, vállalkozók, igazgatók, bankárok, menedzserek, kutatók, biológusok, egyetemi tanárok, rektorok, bölcsészek, filozófusok, színészek, közismert személyiségek, kiemelkedő életvitelű és vagyoni helyzetűek. Természetesen  középvégzettségűek, technikusok, kisvállalkozók is szép számban vannak jelen. Minden korosztály megtalálható társkereső oldalunkon 20- 93 év között. Fiatalok, függetlenek, elváltak, özvegyek, nyugdíjasok. Óriási ügyfélkörünk által megsokszorozható az ismerkedéseinek száma.

Elit Társkereső oldalunkon keresztül több száz komoly kapcsolatot és házasságot közvetítettünk eddig. Leendő és meglévő ügyfeleink részére teljes körű, diszkrét szolgáltatást biztosítunk, ezért nincs lehetőség az adatbázisunkban való böngészésre. Társkereső oldalunk professzionális, hagyományos, elit társkereső, azon társkereső hölgyek és társkereső urak részére, akik online társkereső portálok által kínált ismerkedési lehetőségek helyett igényes, megbízható, diszkrét, magas, minőségi szolgáltatást keresnek.

Mint hagyományos társkereső iroda, hiszünk abban, hogy a személyes bemutatásokon alapuló társkeresést ötvözve diszkrét, egyedi társkeresési módszereinkkel, segítségére lehetünk abban, hogy Ön minél előbb megtalálja társát.

Almássy Éva, társközvetítő szakértő megbízható, diszkrét segítsége felbecsülhetetlen a komoly társkeresők számára. Szakmai hozzáértése garancia a hagyományos, boldog párkapcsolat kialakulásához. Az Elit Társkereső oldal 16 éves gyakorlati tapasztalattal, több mint 2000 házassággal és 7000 boldog párkapcsolattal büszkélkedhet. Sikerünk legnagyobb bizonyítéka és hatalmas megtiszteltetés, öröm számunkra, amikor komoly társkereső ügyfeleinket egészen a boldog végkifejletig, az oltárig kísérhetjük. Ezek az alkalmak a számoknál is egyértelműbben bizonyítják, hogy az Elit Társkereső az országos és nemzetközi társkereső oldalak legjobbja Budapesten.

Minden társkereső számára, aki valóban komoly, hagyományos kapcsolatot, házasságot keres,  és a maximális sikert szeretné elérni, ajánljuk Elit Társkereső oldalt!

Almássy Éva


Társkereső szakértő

Bemutatkozás

1971-ben született, 1990-ben érettségizett, 1995-ben fejezte be egyetemi tanulmányait. Mindeközben 2 év jótékonysági munka a Máltai Szeretet szolgálatnál és 3 év lelki segély szolgálat. 1999-ben férjhez ment, megtalálta az igazi boldogságot. Nagyon boldog, kiegyensúlyozott családi életet él, két gyermekük van. Hatalmas empatikus, beleérző képessége, szociális érzékenysége vezette arra, hogy 1999-ben társkereső irodáját megalapítsa. Több mint 2000 házasságkötés valósult meg a 16 év munkája alatt. A média rendszeresen foglalkozik munkásságával, mind újságok, TV csatornák és rádiók. Országos és nemzetközi szinten elismert társközvetítő szakértő.

Kapcsolat

Almássy Éva Elit Társkereső

1055 Budapest, Falk Miksa u. 4.  fsz. 2. kapucsengő 12.
telefon: 06 1 312 6915
mobil: 06 70 4050 605
tarskozvetito@gmail.com

Nyitvatartás:
Hétfő - Péntek: 11-19 óráig
Szombat: 10-18 óráig

Árak

Kedves Társkeresők!

Szolgáltatásunk díját minden esetben személyesen, irodán belül beszéljük meg a kedves ügyfelekkel. Többféle lehetőség közül lehet választani.

Linkek