Almássy Éva Elit Társkereső
1055 Budapest, Falk Miksa u. 4.  fsz. 2. kapucsengő 12.
telefon: 06 1 312 6915, mobil: 06 70 4050 605, tarskozvetito@gmail.com

Társkereső vélemények 3

Drága Almássy Éva és Lilla

Miután rengeteg társkereső oldalra regisztráltam az interneten és szembesültem a sok átveréssel, feladtam. Mondtam anyukámnak hogy nincs lehetőség ismerkedni normálisan manapság. Az ő ötlete volt ez az iroda. Az egyik hajókirándulásra amit az iroda szervezett elmentünk és ott ismerkedtem meg a barátommal. Nagyon hasonlítunk egymásra, már a lánykérésen is túl vagyunk. Nagyon örülök hogy az Elit Társkeresőn keresztül ezt átélhetem. Gyakran járunk nosztalgiázni be az irodába. Szeretünk Benneteket!

Szilvi ( 29 )

Társkereső vélemények 2

Tisztelt Almássy Éva

Nehezen dolgoztam fel amikor elveszítettem a feleségem, de tudtam hogy képtelen leszek egyedül maradni. Talán bele is őrültem volna a magányba. De azt is tudtam hogy se az időm, se a lelkiállapotom nem teszi lehetővé hogy randevúzgassak. Az irodában elmondtam egyértelműen, határozottan hogy mit szeretnék. Megkaptam. Új életem, új családom lett. Talpra álltam, így tudom folytatni. Köszönöm!

Tibor ( 58 )

Társkereső vélemények 1

Kedves Almássy Éva

Soha nem gondoltam volna, hogy még boldog lehetek. Gyerekeim unszolására jelentkeztem be az Elit Társkereső Irodába, de életem végéig hálás leszek nekik érte. Az első pillanattól fogva éreztem a tiszteletet, a törődést, az odafigyelést. Meghallgattak, figyelembe vették a kéréseimet és olyan randevúkon vehettem részt, amelyek visszahozták az önbecsülésemet és az életkedvem. Nem találtam rá az igazira az első randin, de minden találkozás közelebb vitt hozzá. Immár 6 hónapja élek kiegyensúlyozott, boldog párkapcsolatban az iroda által kiközvetített úrral és még nagyon hosszú, boldog, közös életet tervezünk. Hálásan köszönök mindent!

Edit 47

Almássy Éva


Társkereső szakértő

Bemutatkozás

1971-ben született, 1990-ben érettségizett, 1995-ben fejezte be egyetemi tanulmányait. Mindeközben 2 év jótékonysági munka a Máltai Szeretet szolgálatnál és 3 év lelki segély szolgálat. 1999-ben férjhez ment, megtalálta az igazi boldogságot. Nagyon boldog, kiegyensúlyozott családi életet él, két gyermekük van. Hatalmas empatikus, beleérző képessége, szociális érzékenysége vezette arra, hogy 1999-ben társkereső irodáját megalapítsa. Több mint 2000 házasságkötés valósult meg a 16 év munkája alatt. A média rendszeresen foglalkozik munkásságával, mind újságok, TV csatornák és rádiók. Országos és nemzetközi szinten elismert társközvetítő szakértő.

Kapcsolat

Almássy Éva Elit Társkereső

1055 Budapest, Falk Miksa u. 4.  fsz. 2. kapucsengő 12.
telefon: 06 1 312 6915
mobil: 06 70 4050 605
tarskozvetito@gmail.com

Nyitvatartás:
Hétfő - Péntek: 11-19 óráig
Szombat: 10-18 óráig

Árak

Kedves Társkeresők!

Szolgáltatásunk díját minden esetben személyesen, irodán belül beszéljük meg a kedves ügyfelekkel. Többféle lehetőség közül lehet választani.

Linkek