Almássy Éva Elit Társkereső
1055 Budapest, Falk Miksa u. 4.  fsz. 2. kapucsengő 12.
telefon: 06 1 312 6915, mobil: 06 70 4050 605, tarskozvetito@gmail.com

Diplomás társkereső - értelmiségi társkereső

Diplomás társkereső - értelmiségi társkereső

Kedves Diplomás Társkereső,

Köszönjük, hogy megtiszteli Elit Társkereső Irodánkat kitüntető figyelmével!

Diplomás társkereső szolgáltatásunk tökéletes megoldás mindazok számára, akiknek fontos az intellektuális hasonlóság. Irodánk célja, hogy segítségére legyünk élete párjának megtalálásában. Ügyfeleink többsége olyan intelligens, igényes egyedülálló, értelmiségi társkereső, aki szintén értelmiségi, diplomás hölgyekkel és urakkal ismerkedne.

Almássy Éva Diplomás Társkereső Irodája az egyik legrégebbi, legnagyobb és legigényesebb személyiség-központú társközvetítő Budapest szívében, amely hatalmas  ügyfélkörrel rendelkezik. Megbízható, minőségi, igényes, diszkrét, komoly társközvetítést biztosítunk a legmagasabb színvonalon. Diplomás társkereső irodánk célja, hogy segítségére legyünk élete párjának megtalálásában! Amennyiben életkörülményei, munkahelyi elfoglaltsága, időbeosztása miatt nincs ideje, vagy alkalma ismerkedésre, az Önhöz illő társ vagy házastárs felkutatására, forduljon hozzánk bizalommal! Az ismerkedés nem megy mindenkinek könnyen. Ebben a rohanó világban egyre kevesebb ideje és lehetősége van arra hogy a számára tökéletes társat megtalálja. Irodánk megteszi Ön helyett az első lépést. Diszkrét kollégáink olyan megbízható szakértelemmel és empatikus készséggel rendelkeznek, ami garantálja az olyan randevúk létrejöttét amely magában rejti a folytatás lehetőségét. A többi már csak Önökön múlik.

Elit, Diplomás Társkereső irodánkban kulturált, diszkrét körülmények között személyesen beszélgetünk el az ügyfeleinkkel. Legfőbb szempontunk ügyfeleink elképzeléseinek, igényeinek megvalósítása. A társkeresők többsége többnyire határozott elképzeléssel jön irodánkba, amelynek megvalósításában maximális segítséget nyújtunk. Munkatársaink sok éves szakmai tapasztalata garancia a leendő kapcsolatfelvételek gondos előkészítésére és sikeres létrehozására, a hagyományos randevúk és a személyes bemutatások megvalósítására. Kiválasztáskor nagy hangsúlyt fektetünk az olyan meghatározó szempontokra, mint a lelki beállítottság, intellektuális készség, vallás, gyermek, csillagjegy, dohányzás. Kizárólag olyan megbízható, diplomás társkeresőket mutatunk be egymásnak, akik nagy valószínűség szerint egymást keresik. Szolgáltatásunk a hagyományos minőségre helyezi a hangsúlyt és nem a mennyiségre.

Irodánk professzionális szolgáltatást nyújt mindazon értelmiségi társkereső hölgyek és urak részére, akik az online portálok által kínált ismerkedési lehetőségek helyett megbízható, diszkrét, magas színvonalú, elit, diplomás társkereső irodát keresnek.

Mint hagyományos társkereső iroda, hiszünk abban, hogy a személyes bemutatásokon alapuló társkeresés, ötvözve egyedi módszereinkkel végre segítséget nyújt abban, hogy Ön a lehető legrövidebb idő alatt megtalálja párját.

Fontos számunkra a személyes kapcsolattartás, ezért lehetőség szerint igyekszünk minden ügyfelünkkel személyesen találkozni és beszélgetni. Erre legtöbbször irodánkban kerül sor, ahol meghitt, nyugodt környezetben ismerhetjük meg partnereink személyiségét és elvárásait a leendő társsal szemben. A maximális diszkréció miatt az adatbázisunkban való böngészés nem lehetséges, ám az Ön által megadott kritériumok alapján kizárólag olyan értelmiségi társkereső jelölteket mutatunk be Önnek, akiknek a külső és belső tulajdonságai nagymértékben megegyeznek igényeivel.

Ügyfeleink többnyire diplomás, értelmiségi társkeresők, magasan kvalifikált hölgyek és urak: orvosok, jogászok, közgazdászok, mérnökök, tanárok, igazgatók, cégtulajdonosok, kis- és nagyvállalkozók, közismert személyiségek, közéleti emberek.

Almássy Éva, társközvetítő szakértő megbízható, diszkrét segítsége felbecsülhetetlen az igényes, értelmiségi társkeresők számára. Szakmai hozzáértése garancia a hagyományos, boldog párkapcsolat kialakulásához. Az Elit Társkereső 16 éves gyakorlati tapasztalattal, több mint 2000 házassággal és 7000 boldog párkapcsolattal büszkélkedhet. Sikerünk legnagyobb bizonyítéka és hatalmas megtiszteltetés, öröm számunkra, amikor értelmiségi társkereső ügyfeleinket egészen a boldog végkifejletig, az oltárig kísérhetjük. Ezek az alkalmak a számoknál is egyértelműbben bizonyítják, hogy az Elit Társkereső az országos és nemzetközi társkereső irodák legjobbja Budapesten.

DIPLOMÁS Társkereső, komoly, értelmiségi társkeresők részére, akik igényes, magas minőségi szolgáltatást nyújtó, diplomás társkereső irodák legjobbját szeretnék igénybe venni. Diplomás társkeresés, gyors ismerkedés. Egyik legjobb diplomás társkereső Magyarországon, Budapest szívében. Diplomás társkeresők egyik legnagyobb társkereső oldala. A diplomás társkereső iroda a komoly, tartós párkapcsolat kialakításában nyújt segítséget hagyományos, személyre szóló  társközvetítő formában. Diplomás társkeresők és értelmiségi társkeresők, igényes egyedülállók akik komoly, diplomás társat keresnek, diszkrét körülmények között. Címünk: 1055, Budapest, Falk Miksa utca 4. Telefon:+36704050605

Minden értelmiségi társkereső számára, aki valóban komoly, hagyományos kapcsolatot, házasságot keres,  és a maximális sikert szeretné elérni, ajánljuk Elit, Diplomás Társkereső irodánkat!

Almássy Éva


Társkereső szakértő

Bemutatkozás

1971-ben született, 1990-ben érettségizett, 1995-ben fejezte be egyetemi tanulmányait. Mindeközben 2 év jótékonysági munka a Máltai Szeretet szolgálatnál és 3 év lelki segély szolgálat. 1999-ben férjhez ment, megtalálta az igazi boldogságot. Nagyon boldog, kiegyensúlyozott családi életet él, két gyermekük van. Hatalmas empatikus, beleérző képessége, szociális érzékenysége vezette arra, hogy 1999-ben társkereső irodáját megalapítsa. Több mint 2000 házasságkötés valósult meg a 16 év munkája alatt. A média rendszeresen foglalkozik munkásságával, mind újságok, TV csatornák és rádiók. Országos és nemzetközi szinten elismert társközvetítő szakértő.

Kapcsolat

Almássy Éva Elit Társkereső

1055 Budapest, Falk Miksa u. 4.  fsz. 2. kapucsengő 12.
telefon: 06 1 312 6915
mobil: 06 70 4050 605
tarskozvetito@gmail.com

Nyitvatartás:
Hétfő - Péntek: 11-19 óráig
Szombat: 10-18 óráig

Árak

Kedves Társkeresők!

Szolgáltatásunk díját minden esetben személyesen, irodán belül beszéljük meg a kedves ügyfelekkel. Többféle lehetőség közül lehet választani.

Linkek